ظهور و گسترش فعالیت “شرکت های بین المللی” در کل دنیا، یکی از مهم ترین شاخصه های اقتصاد بین الملل در این دوران محسوب می شود. از آنجا که سرمایه گذاری داخلی نمی توانست نیازهای ضروری بازرگانان را مرتفع سازد و مسایل روزمره جامعه را مرتفع سازد.
از این رو نیاز به توسعه روابط میان کشورها مضاعف گشته و شرکت های بین المللی بواسطه بروز تحولات و تغییراتی که هم اکنون در جهان رخ داده، در جهان اقتصاد به شدت تاثیرگذار شده اند.
تحت شرایط خاصی ایجاد و توسعه روابط میان کشورها و متعاقب آن گسترش و رشد جنبه های مختلف من جمله سرمایه گذاری خارجی امکان پذیر می گردد که کشوری از اعتبار حقوقی بالایی در میان سایر کشورهای بین الملل برخوردار باشد.
شرکت ها هنگامی دارای شخصیت حقوقی مستقل می گردند که شرکت به ثبت بین المللی برسد تا قادر باشند محصولات و خدمات خود را به شکل قانونی به کشورهای دیگر بفرستد.
ثبت شرکت و راهاندازی کسب و کار در آمریکا، راهی برای ایجاد یک برند جهانی است. برای مثال شرکتهایی مانند گوگل، اپل، فیس بوک، توئیتر، اوبر و … در آمریکا تاسیس شدند.
آمریکا فرصتهای متنوعی را برای سرمایهگذاری افراد بینالمللی فراهم میکند. این کشور پایگاه مصرفکننده بسیار ثروتمندی با بیش از 320 میلیون نفر دارد که قدرت خرید بالایی دارند.کشور آمریکا از سرمایهگذاران خارجی حمایتهای قابل توجهی میکند.
بسیاری از ایالتهای آمریکا به سرمایهگذاران خارجی که کسب و کار خود را در مناطق خاصی راهاندازی میکنند، امتیازات مالی مختلفی را مانند اعتبار مالیاتی، کاهش مالیات بر املاک تجاری ارائه میدهد.
بسیاری از سرمایهگذاران بینالمللی تنها به منظور دسترسی به پیشرفتهای فنی جدید که به آن ها کمک میکند تا تولید تجاری و ارتباطات تجاری خود را بهبود بخشند، آمریکا را برای سرمایهگذاری و راهاندازی کسب و کار انتخاب میکنند.